Palafrugell posa en marxa la creació de nous equipaments esportius municipals

Palafrugell

Data: 24/09/2021

INTERVENEN: Josep Piferrer i Joan Vigas, alcalde i primer tinent d'alcalde de Palafrugell 

L'Ajuntament de Palafrugell aquest nou curs polític recentment iniciat farà una forta aposta per la construcció de nous equipaments esportius municipals i la millora dels ja existents.

Aquesta setmana s'ha aprovat en junta de govern les despeses per la redacció del projecte de creació d'un nou pavelló on tindran cabuda els equips base del Club Patinatge Artístic Palafrugell i del CH Palafrugell.

El projecte té un doble objectiu: donar sortida a les necessitats que té el municipi pel que fa als esports sobre patins, els quals en els darrers anys han augmentat exponencialment el nombre de nens i nenes inscrits. Per altra banda, donar servei a l'Institut-Escola Barceló i Matas -on s'ubicarà el nou espai-, el qual no compta amb unes instal·lacions esportives.

Està previst que les obres de la primera fase s'iniciïn abans de l'estiu, i que el mes de setembre amb l'inici del nou curs, ja es pugui fer ús de l'equipament. Aquest pavelló serà utilitzat per l'escola fins a les cinc de la tarda, i a partir de les 17h, pels clubs. Aquest fet també permetrà alliberar la pista annexa del Pavelló Poliesportiu.

Pel que fa al ciclisme, ja s'han iniciat les obres de creació de la via ciclista que unirà Palafrugell amb Calella i Llafranc i veuran la llum abans d'acabar l'any. Per altra banda, s'iniciarà la primera fase del projecte de construcció d'una pista per a ús del Club Ciclista que anirà ubicada a part nord de la zona industrial.

Una altra inversió destacada en àmbit esportiu és la millora i adequació del tartan de la pista d'Atletisme, que és el material sintètic aglomerant de consistència elàstica que recobreix la superfície de la pista. Aquest és un projecte tècnic específic que ha dissenyat i portarà a terme una empresa externa a l'Ajuntament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia