Palamós arregla un mur de La Fosca de forma provisional a falta d'una solució de Costes

Palamós

Data: 04/07/2018

Intervé: Lluís Puig, alcalde de Palamós

L'Ajuntament de Palamós ha consolidat un mur de la platja de La Fosca que havia quedat descalçat després dels forts temporals i les pluges d'aquesta primavera. L'obra és una solució provisional per garantir la seguretat dels banyistes, però el Servei de Costes de l'Estat haurà de fer una intervenció definitiva passat l'estiu. 

El mur en qüestió és el que delimita la platja de Sa Tamardia amb el camí de ronda, situada al sud de la platja de la Fosca amb accés a través d’una rampa al començament del passeig. L'Ajuntament va notificar a Costes la necessitat de fer-hi una intervenció, però com que no va rebre cap resposta ha optat per arreglar-lo a l'espera de les obres definitives. 

La solució provisional ha consistit en l’execució d’un mur de rocalla en forma de talús d’uns tres metres d’alçada per deu de llargada que impedeix altres despreniments i recupera el camí superior. Pel que fa a la rampa, s'han reemplenat les cates amb morter i s'han deixat al nivell del paviment per tal d'obrir de nou el pas als vianants. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia