Primera de tres escales del Seabourn Encore a Palamós

Data: 23/07/2019

El vaixell Seabourn Encore ha fet avui la primera de tres escales a Palamós durant la temporada de creuers 2019.

Arribava al port palamosí a les 8 del mati després de sortir del port francès de Bàndol i salparà de la Costa Brava a les 6 de la tarda direcció Palma de Mallorca.

A bord hi porta  600 passatgers, majoritàriament nord-americans, britànics i australians que aquest dimarts han pogut quedar-se a Palamós a fer sol i platja, tastar-ne la gastronomia i fins i tot comprar al comerç i al mercat locals o bé pujar en algun dels autobusos que sortien de Palamós per fer excursions a Girona, als pobles medievals de l'Empordà o a Figueres entre d'altres opcions.

Els que s'han quedat de relax a bord d'aquest vaixell de 40mil tonelades i nou de fa 3 anys han pogut aprofitar els serveis que ofereix com si fos un iot privat amb luxoses suites. Es tracta d'un vaixell de luxe amb 4 bars, 5 restaurants, centre de bellesa i spa, casino, jacuzzis, piscines, gimnàs i teatre.

El Seabourn Encore tornarà el mes que ve i farà una tercera escala a Palamós a l'octubre.

Durant aquesta temporada de creuers s'esperen 46 escales que portaran a la Costa Brava i en concret a Palamós un total de 54 mil creueristes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia