Arranjat el tram de camí de ronda entre Illa Roja i Sa Riera

Begur

Data: 09/07/2019

Els camins de ronda són una senya d'identitat de la Costa Brava que permet endinsar-se en els paratges més bells del litoral. Begur compta des d'aquest dilluns amb un nou tram de camí accessible que connecta Illa Roja i Sa Riera en 150 metres. 

Un dels canvis més importants que ha permès aquesta inversió per part de Costes de l'Estat ha estat la contenció dels talusos per evitar despreniments, un dels problemes més comuns a la Costa Brava. A més, també s'han realitzat millores en accessibilitat i millores estètiques. 

Costes té diversos projectes a la Costa Brava, alguns d'ells en marxa i altres en procés d'execució, com una plantada de tamarius a Radio Liberty, una millora a la platja Confitera de Cadaqués, la consilidació dels espedats de les tres platgetes de Portbou, així com una obra de més envergadura a  Cala Montgó. 

El subdelegat de govern a Girona, Albert Bramon, ha valorat la relació de cost benefici del que suposa invertir a la Costa Brava. 

L'alcaldessa de Begur, Maite Selva, ha assegurat que tractarà el tema de l'excés de sorra de la platja de Sa Riera amb Bramon a fi de trobar una solució al problema. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia