Castell-Platja d'Aro elaborarà un pla de mobilitat amb l'objectiu de treure cotxes

Castell-Platja d'Aro elaborarà un pla de mobilitat amb l'objectiu de treure cotxes
Intervé: Maurici Jiménez, Alcalde de Castell-Platja d'Aro

Reduir els cotxes i minimitzar els embussos d'aquells que deambulen pel centre. Aquest és l'accent que l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro vol posar a la mobilitat del municipi. El ple va aprovar una partida pressupostària per iniciar un pla de mobilitat que com el turístic o el comercial el consistori vol que tingui la participació de diferents agents econòmics i socials dels diferents nuclis.

L'emergència climàtica ha situat al centre del debat polític qüestions com la mobilitat i qüestiona el model de portar el cotxe fins a la porta de la destinació final. A Castell-Platja d'Aro preocupen els embussos que es generen el centre a l'estiu i caps de setmana de conductors i conductores que deambulen entre el passeig i la platja buscant aparcament.

L'Ajuntament vol aprofitar les imminents obres del clavagueram que obligaran a tallar vies neuràlgiques com l'avinguda Castell d'Aro, Dr Fleming i s'Agaró

El consistori vol treballar amb els diferents agents socials i econòmics del municipi per intentar casar les necessitats de tothom. La ciutadania amb una vila més mediambiental i amable, els hotels amb el fet que la clientela pugui arribar-hi a la porta amb cotxe i els comerços tenir un gran aparcament com és el del pavelló o la Masia Bas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia