Els càmpings preveuen bones xifres d’ocupació durant Setmana Santa

La pluja ha marcat el dia d'obertura de molts càmpings per les vacances de Setmana Santa. Tot i això, són optimistes amb les xifres d'ocupació durant aquests dies, sobretot pel que fa a l'alta presència del turisme nacional. En aquest període, els càmpings reben els clients fixos de temporada, però també els menys habituals.

Els càmpings del Baix Empordà són optimistes de cara l'ocupació durant les vacances de Setmana Santa. A diferència de l'estiu on el turisme internacional té molt pes, de cara la setmana vinent esperen rebre una forta presència de turisme nacional a bungalous i parcel·les.

Setmana Santa simbolitza l'inici de temporada que s'allarga fins a l'estiu. Les reserves durant aquesta època són més curtes i acostumen a ser de cap de setmana. Un període de vacances on el càmping rep clients fixos i d'altres no habituals.

Pels visitants, els primers dies permeten muntar i organitzar l'estada, tot i que la pluja els hi ha fet la guitza.

En el seu cas, ja fa tres anys que venen de càmping a Begur i ressalten les possibilitats que ofereix aquest tipus d'estades a la comarca.

Tot i la pluja de dissabte, els càmpings confien en el fet que l'ocupació es mantingui a l'alça durant aquestes vacances.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia