FECOTUR demana als associats que transformin i posicionin els seus negocis

INTERVÉ: Toni Bachiller, president FECOTUR / Ventura Puig, gerent de FECOTUR

Palamós té bona salut comercial, així ho confirma un estudi del Departament de Comerç i Empresa de la Generalitat que determina que la densitat comercial per habitant de Palamós és superior a la mitjana catalana. El comerç local però fa anys que lluita amb un gran competidor com és el comerç online per això des de Fecotur, l'associació pel Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós, encoratgen als comerciants a canviar el model de negoci buscant la singularitat i oferint un valor en el servei perquè el client visqui una experiència diferent.

Fecotur va celebrar aquest dijous al teatre la Gorga la 2a edició d'una gala que serveix per fer balanç, retrobar-se empresaris amb autoritats i reconèixer la feina ben feta.

Durant la gala es van entregar guardons a 6 comerços que porten aixecant la persiana entre 80 i 99 anys: Calçats Viñals, Merceria Marina, Peixos Torrent, Restaurant Maria de Cadaqués i l'Estanc Carrer Major. També es van entregar guardons a 3 empreses per la targeta fidelització Card Costa Brava, a l'aparador guanyador del concurs Terra de Mar i a un local que s'ha reformat.

Durant la gala, amb component solidari, Fecotur va fer entrega de 8.140 euros que s'han recollit durant les campanyes solidaris Compro per tant ajudo, Sopo per tant ajudo i l'Estiu Solidari a dos entitats: Pots i Vimar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia