Sant Feliu de Guíxols celebra una jornada sobre ciutats creatives

Sant Feliu de Guíxols ha celebrat una jornada per donar a conèixer les ciutats creatives i la missió que tenen en la regeneració urbana sostenible. A l'acte hi han intervingut experts en aquesta matèria, amb experiència en transformació del territori, cultura i sostenibilitat.

Sant Feliu de Guíxols ha celebrat una jornada sobre ciutats creatives i el seu paper en la regeneració urbana sostenible. Es tracta de ciutats incentivades pel talent, la cultura i la creativitat, i que es combinen pel desenvolupament social, cultural i econòmic.

Sant Feliu de Guíxols és una ciutat molt rica en l'àmbit cultural, ja que compta amb un important patrimoni històric i arquitectònic, museus i sales d'exposicions, i per tant el consistori aposta perquè es converteixi en una ciutat creativa.

L'acte ha comptat amb la intervenció de ponents amb llarga experiència en estratègia, responsables en molts casos d'experiències en transformació del territori, cultura i sostenibilitat.

Durant la jornada s'ha reflexionat sobre la importància d'aplicar la creativitat i la cultura a les ciutats i, d'aquesta manera, poder ampliar l'experiència que tenen tant els mateixos ciutadans com els turistes o visitants en conèixer el territori d'una manera més immersiva gràcies a les noves tecnologies.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia