El 7è Congrès d'Empresa i Emprenedoria Altamar es trasllada al Castell de Calonge

Aquesta setmana ens va visitar al plató el regidor d'hisenda, promoció econòmica i habitatge de l'Ajuntament de Calonge, Arturo Prades. Al llarg de l'entrevista ens va explicar alguna de les novetats de l'edició d'enguany del Congrés d'Empresa i Emprenedoria Altamar. La més destacada és en canvi de localització. 

Calonge i Sant Antoni celebra cada any, des del 2018, el Congrés d'Empresa i Emprenedoria Altamar, i ho sol fer entre els mesos d'octubre i novembre.

Aquest 2024 se celebrarà la ja setena edició del Congrés i, tot i que encara no sabem en quines dates tindrà lloc ni qui seran els ponents d'enguany, el que ens han avançat és que hi haurà molts canvis. Un d'ells, la ubicació. Fins ara l'escenari sempre ha estat el Palau Firal de Sant Antoni, però aquest any traslladaran el Congrés al Castell de Calonge.

El Congrés d'Empresa i Emprenedoria Altamar és un esdeveniment ja més que consolidat que cada any, des del seu primer any de vida, aglutina un gran nombre d'assistents del món empresarial.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia