L'Ajuntament de Palamós adjudica les obres de construcció del nou pavelló

Palamós

Data: 27/09/2023

Palamós continua fent passos endavant per tenir un nou pavelló al municipi. L'ajuntament ha adjudicat les obres a l'empresa Taller Sau per valor de 154.288 euros i ara tenen sis mesos per fer la presentació del projecte executiu. Amb això, la ciutat va pel camí de tenir un segon poliesportiu que aculli les diferents entitats municipals. El pressupost total de l'obra es calcula que sigui d'uns 2,5 milions d'euros.

L'Ajuntament de Palamós ja ha adjudicat les obres del nou pavelló poliesportiu. Ho ha fet a l'empresa Taller Sau amb un import de més de 154.000 euros i l'objectiu és construir un nou poliesportiu que complementi al que ja hi ha ara al municipi.

El nou pavelló es trobarà també al barri d'Es Pla i ha de solucionar la manca d'espais que tenen les entitats esportives palamosines per fer esport. Unes demandes que cada vegada són més a prop de fer-se realitat. Ara, amb l'adjudicació de les obres, ja han començat a posar-se alguns terminis.

Es calcula que la direcció d'obra sigui d'uns 30 mesos. 18 d'aquests són els que ha de durar la construcció del pavelló i a ells se'ls hi suma l'any de garantia. El cost total de la construcció es trobarà al voltant dels dos milions i mig d'euros.

Amb el nou poliesportiu, Palamós comptarà amb dues anelles esportives: la de l'Estadi de futbol amb els camps annexos i la zona dels dos pavellons.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia