L'Avinguda 1 d'Octubre de Palafrugell ja és una realitat

Palafrugell

Data: 01/10/2020

INTERVÉ: Marc Heras, regidor de l'Ajuntament de Palafrugell 

Aquest era el moment en que Palafrugell inaugurava, coincidint amb la data del primer dia del mes d’octubre, l'avinguda 1 d'Octubre, ubicada prop del polígon industrial del municipi, una zona de gran afluència de vehicles.
 
L'avinguda 1 d'Octubre es denominarà així, com indica el nou cartell, a partir d'ara, ja que fins a data d'avui portava per nom avinguda de l'Energia.
 
Com indica el nou cartell, la denominació d’aquesta nova avinguda esdevé un reconeixement a totes les persones que varen fer possible el Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya de l'1 d'octubre de 2017, a Palafrugell i arreu del país.
 
La proposta va passar el tràmit de la comissió del nomenclàtor en la que també es va decidir posar nom a un espai situat entre la plaça Ermengarda i la plaça Joan Miquel Avellí que, a partir d'avui també portarà el nom de la Plaça del voluntariat per a la lluita contra la Covid.
 
L’acte s'ha fet amb un reduït nombre de persones per tal de seguir les màximes mesures de seguretat contra el Covid-19. Hi ha participat l'alcalde del municipi, Josep Piferrer, acompanyat de diversos regidors i membres de les entitats de l’Assemblea Nacional de Catalunya i Òmnium Cultural. De fet, aquest canvi de nom ve promogut per una recollida de signatures que va organitzar l'ANC Palafrugell - Mont-ras ara fa 1 any durant els actes del segon aniversari del referèndum.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia