Les destinacions turístiques de la Costa Brava es promocionen al Catalunya Hola Família

Intervé: Salvador Calabuig, regidor de turisme de Sant Feliu de Guíxols

L'Agència Catalana de Turisme ha impulsat el primer "Catalunya, Hola Família!" per promocionar les 24 destinacions de turisme familiar catalanes. Aquest cap de setmana ha estat el torn dels 19 espais de platja, com és el cas de Sant Feliu de Guíxols, que va habilitar un espai de jocs per totes les edats a la placeta Sant Joan i va impulsar diverses activitats en col·laboració amb les empreses amb segell de turisme familiar com rutes amb caiac, menús especials per la campanya o promocions hoteleres. Una de les activitats més destacades, i compartides, per totes les poblacions participants a l'acció, va ser la caça de mascotes mitjançant una APP que premiava amb un regal als qui capturaven tots els animals. 

L’acció pretén promocionar un dels productes clau en l’estratègia turística catalana, contribuir a la desestacionalització i destacar la qualitat i la diversitat de l’oferta especialitzada en famílies. 

Segons les dades de l’ACT viatjar a Catalunya acompanyat de la família i els fills és, juntament amb el viatge en parella, el més freqüent. L’any 2017, el 22% del 19 milions de turistes estrangers que van visitar el país van ser famílies amb fills, i van generar prop de 4.000 milions d’euros. Francesos (23%) i britànics (11%) són els mercats destacats i les famílies nòrdiques les que fan una despesa més elevada. 

Per poder formar part de la marca, els municipis han de garantir uns serveis mínims pel que fa a senyalització, zones de jocs, mesures de seguretat o programació d'activitats. 

El "Catalunya, Hola Família!" tornarà el cap de setmana del 18 al 20 de maig a les destinacions familiars de natura i muntanya. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia