La Cambra de Comerç de Sant Feliu premia a 10 empreses de la demarcació

Com cada any, la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha lliurat els seus premis a diversos empresaris del Baix Empordà, la Selva i Gironès, les tres comarques de la demarcació de la cambra. Amb aquestes entregues, l'entitat vol premiar a cadascuna de les empreses i reconèixer la feina que han fet durant els seus anys de vida. Els premis els han lliurat el president de la Cambra de Comerç ganxona, Pere Ayach, i el president de la Cambra d'Espanya, José Luis Bonet.

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha entregat els seus premis anuals. En total, s'han lliurat 10 guardons a diferents empreses del Baix Empordà, La Selva i Gironès, en un acte que vol ser un reconeixement a la feina de cadascun dels empresaris. Es posen en valor iniciatives de sostenibilitat turística, projecció turística internacional o el desenvolupament sostenible. Uns guardons que, des de la cambra, volen que serveixin per reconèixer a les empreses i establiments de la demarcació.

La decisió de donar el premi depèn de la junta executiva de la cambra que tenen en compte xifres de resultats, però també la història que porten al darrere.

Els premiats d'aquest 2023 han estat la botiga Marfranc, la perruqueria RM Art i Estil, l'Hotel Barcarola, la Casa Santa Elena, el Restaurant Bahía, la joieria Marta Avinyó, la Fundació Àuria, el Club Nàutic Port d'Aro, Organic Cotton Colours i l'estudi Utòpic.

Una cambra de comerç que ha volgut felicitar aquestes deu empreses i ha volgut recordar que el seu objectiu és ser el punt de comunicació entre els empresaris i les administracions locals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia