Vins i Caves Peralada guanya el premi Timó d'Or 2022

La Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre ha lliurat el premi Timó d'Or 2022 a Vins i Caves Peralada, en reconeixement dels 100 anys de la família Mateu al capdavant de la tradició vitivinícola al Castell de Peralada.

La Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre celebra el lliurament dels premis Timó 2022. El timó és el símbol de reconeixement que aquesta entitat rendeix a les trajectòries personals, professionals o institucionals que han contribuït i contribueixen a millorar la imatge, la qualitat i la competitivitat turística de Catalunya.

Així doncs, durant l'acte, el premi principal, Timó d'Or, ha estat per Vins i Caves Peralada, en reconeixement dels 100 anys de la família Mateu al capdavant de la tradició vitivinícola al Castell de Peralada.

El segon premi destacat, Timó d'Argent, ha estat entregat al Consell Comarcal del Baix Empordà, en reconeixement del seu compromís amb el territori amb l'impuls del Pla de Sostenibilitat Turística del Baix Empordà.

També hi ha hagut 2 establiments associats premiats, l'Hotel Àncora de Palamós, amb 50 anys d'activitat i el restaurant Can Dolç, de Sant Feliu de Boada, amb 25 anys d'activitat.

A continuació, el Premi Proveïdor Cooperativa ha estat per Olis Bargalló, en reconeixement de la qualitat dels seus productes i pel fet d'estar sempre al costat de les empreses del sector de l'hostaleria.

A l'hora de donar els diplomes de Qualitat, se n'ha entregat tres. Un per l'Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava, l'altre per la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) i per últim al segell de qualitat Girona Excel·lent.
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia