Portes obertes al nou local polivalent de les galeries del Carme de Palamós

Portes obertes al nou local polivalent de les galeries del Carme de Palamós
Palamós

Data: 21/01/2020

Dissabte vinent, 25 de gener, es durà a terme una jornada de portes obertes, un cop finalitzades les obres de redistribució dels espais interiors del nou local polivalent de les Galeries del Carme de Palamós, que té una superfície global de 500 m2.
 
El projecte ha permès la creació d'una gran sala amb cabuda de fins a 300 persones, que si es requereix, es podrà dividir en dos espais diferenciats. També s'ha habilitat una sala de reunions i un despatx, a banda de dos magatzems i lavabos. Les obres han inclòs també la instal·lació de nous tancaments exteriors així com renovació d'equipaments com ara la climatització.
 
Aquestes noves dependències també son seu de les àrees municipals de Joventut, Cooperació i Solidaritat, així com de Participació, i es volen convertir en l'equipament de referència per les associacions i entitats palamosines.
 
El proper dissabte, 25 de gener, a partir de les 17 i fins a les 20 h, tindrà lloc la jornada de portes obertes de l'espai municipal polivalent de les Galeries Carme, ubicat en el primer pis de l'edifici situat al carrer de Dídac Garrell i Tauler, 10, en ple centre del municipi.
 
L'acte té lloc un cop han finalitzat les obres d'adequació i millora que s'han realitzat, i està adreçat a tota la ciutadania del municipi, però de manera  especial als membres de totes les associacions locals, ja que la reforma realitzada està pensada perquè aquestes entitats puguin treure el màxim rendiment d'aquest equipament.
 
El projecte d'obres va ser elaborat pels Serveis Tècnics de l'Ajuntament de Palamós amb l'objectiu convertir aquest local, de 500 m2, en el gran espai municipal polivalent destinat a les entitats del municipi. Amb aquest interès s'ha dut a terme la redistribució del seu interior. Les obres realitzades varen ser adjudicades a l'empresa Comsa Service Facility Management SAU, per  130.521,49 euros.
 
Aquest equipament ja va ser remodelat l'any 2015 i fins a l'inici del projecte d'obres que ara ha finalitzat, acollia principalment un sala d'exposicions i d'actes, i dues sales independents i diàfanes. Malgrat l'espai i la ubicació, la seva distribució i concepció no permetia un ús plenament polivalent i independent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia