Comencen les obres del Servei d’Urgències de l’Hospital de Palamós

Ja han començat les obres al Servei d'Urgències de l'Hospital de Palamós. Seran sis mesos de feina per aconseguir tenir més espai i una millor distribució de les diferents àrees del centre. Saben que, coincidint amb el pic de contagis per grip, això pot afectar el funcionament, però demanen paciència a la ciutadania. També recomanen que, per no saturar l'hospital, la població s'acosti primer a les urgències dels Centres d'Atenció Primària.

Aquest dilluns han començat les obres de remodelació i ampliació del Servei d'Urgències de l'Hospital de Palamós. Amb aquests treballs, es canviarà la disposició de diferents àrees del centre que permetrà que Urgències guanyi més espai amb diferents boxes.

Aquestes obres permetran que la zona d'urgències tinguin més llum natural i permetran tenir un punt d'informació per a pacients.

L'inici d'aquestes obres coincideix en un moment on els pacients de grip han augmentat a Catalunya. És per això que demanen paciència a la ciutadania, ja que, a la llarga, aquestes remodelacions milloraran el servei. Des de l'hospital n'eren conscients i saben que hauran de conviure amb les feines de remodelació i l'augment de pacients i malalts. És per això que recomanen a la ciutadania que vagi al seu Centre d'Atenció Primària abans que a l'hospital.

Aquest inici de les feines de remodelació ha coincidit amb l'inici del programa PIUC, que comporta l'obertura de nou llits més a planta. Està previst que les obres acabin el mes de juny.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia