Santa Cristina d'Aro estudia tancar la població els diumenges a la tarda pels embossaments

Santa Cristina d'Aro estudia tancar la població els diumenges a la tarda pels embossaments
Santa Cristina d'Aro estudia tancar la població als no residents els diumenges a la tarda, amb la voluntat de posar fi als embossaments de vehicles. Asseguren que aquests provoquen malestar entre la ciutadania i els forans, i aturen la circulació al municipi fins ben entrat el vespre. La mesura es situa en una fase embrionària, ja que resta pendent d'aprovació del Govern Municipal i les entitats competents.

Des del consistori han descrit de "necessària" la seva implementació, després de constatar que les mesures pal·liatives, aplicades des de finals del mes passat, les quals consisteixen en la col·locació d'un cartell i diversos cons dissuasius a l'alçada de la 'rotonda dels xais', no han acabat amb les llargues cues.

De fet, l'alcaldessa, Lourdes Fuentes, i la Policia Local es van reunir el 29 de juliol amb el departament d'Interior, els Mossos d'Esquadra i la DGT. Els van comunicar que les mesures actuals presenten "una evolució poc incisiva" i per això, l'Ajuntament opta ara, per tancar l'accés al municipi als no residents.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia