Moventis Sarfa crea un curs de conductors d'autobús del tot subvencionat

Esclanyà

Data: 15/02/2018

Intervé: Enric Gimeno, gerent de Moventis Sarfa

Moventis Sarfa
impulsarà la primera escola de conductors d'autobus. L'empresa ha aconseguit una subvenció de gairebé 100.000 euros del Ministeri de Treball i Seguretat Social que permetrà que el curs estigui totalment subvencionat i que per tant els 30 alumnes del curs es puguin treure el carnet D i el CAP de forma gratuïta. 

L'impuls de l'escola es deu a la manca de professionals del transport de viatgers al mercat. Des de Moventis Sarfa expliquen que molts dels seus conductors més veterans es van treure el carnet de forma gratuïta quan feien el servei militar. Actualment però, obtenir la titulació costa al voltant de 4.000 euros, una xifra que la majoria no es pot permetre. 

Amb aquest nou curs l'empresa busca crear una nova generació de conductors qualificats i es compromet a contractar almenys un 60% dels alumnes abans que s'acabi l'any. Les classes comencen aquest mateix mes de març. 

Si aquesta experiència pionera funciona, volen que tingui continuïtat. 

El curs comptarà amb dues classes de 15 alumnes cadascuna. Malgrat que ja s'han inscrit 30 persones, des de Moventis Sarfa mantenen obertes les inscripcions per tal de poder escollir el perfil de candidats que més s'ajustin als requisits d'un conductor d'autobusos professional. 
Els interessats en apuntar-s'hi ho poden fer per telèfon (93 242 90 90) o mitjançant el web pre.aptibus.com.


 

Comentaris (2)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Eti reyesfa 35 dies
cuando una empresa como Moventis, están reventando el precio, más de un 30 % y 60% para que todas las pequeñas desaparezcan.

Y tienen ahora ellos problemas para buscar conductores.

Realmente esta, formación o aptitud es la faena de las asociaciones, de transportes, en buscar soluciones sin ánimo de otras empresas de transporte.

Pero con la iglesia hemos topado y parido.

K pena de transporte.

Después todos los años k llevan algunas auto escuelas luchando, llegarán un momento k cerraran.. por intentar hacer un buen uso del cap y formación continuada.

Pero claro Aki hay mucho interés como peloteo.

Lo dicho ya no es transporte.

Son justicieros moviéndose

Pero después quedarán 4 grandes irán a la guerra también
Cuando en otros países las asociaciones representan el 80% de las pymes y dan apoyo y soportes.

Cuando venga las grandes plataformas k pasará.

Como todos los autónomos camioneros k pasará cuando venga el camión o bus. sin conductor donde irán los k enseña el cap. y más bien los que conducen.. como están ya casi en eeuu
Eti reyesfa 35 dies


Més articles de Economia