La Ruleta d'Oohx!xen ha repartit 1.500 premis i 3.000 euros en descomptes

Palafrugell

Data: 15/01/2021

La Ruleta d'Oohx!xen ha repartit més de 1.500 premis i ha tingut unes 5.000 participacions durant la campanya de nadal de l'Associació de Comerç i Negoci de Palafrugell. L'entitat ha fet balanç d'una campanya atípica molt marcada pel confinament perimetral de cap de setmana i les mesures per contenir la propagació del coronavirus.

El principal element d'aquesta campanya nadalenca va ser la ruleta, que per segon any consecutiu es va celebrar, si vé enguany sense les activitats paral·leles que hi va haver l'any  passat.

Els comerços van repartir tiquets a la seva clientela per fir tirades a la ruleta amb les compres que feien. Aquesta es va ubicar de forma fixe al carrer Cavallers, per garantir les distàncies i control de les cues.

En total es van repartir més de 1.500 premis. Entre ells 10 pernils, una vintena de lots de formatge i vi i 3.000 euros en descomptes directes als comerços associats. També un televisor LG de 55 polzades.

Pels més petits la campanya nadalenca d'Oohx!gen va tenir una gimcama. Acompanyats pels pares, mares o familiars havien de buscar en els aparadors dels comerços i negocis nou corones de reis. Hi va haver més de 150 participacions.

Altres elements de la campanya han estat fil musical als carrers de la vila i un arbre de Nadal a plaça Nova en coordinació amb l'IPEP

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia