El sector del càmping tanca l'estiu fent un balanç molt positiu

El sector del càmping al Baix Empordà ha tancat la temporada d'estiu fent una valoració molt positiva amb xifres similars a les històriques de l'any passat. La intenció del sector és allargar la temporada durant tot l'any amb propostes atractives per a tots els públics i perfils, com és el cas del càmping Sènia Cala Gogó amb la programació d'esdeveniments, com el d'aquest cap de setmana, amb el Festival Diverland organitzat per l'Orquestra Di-Versiones.

El sector del càmping al Baix Empordà tanca la temporada d'estiu fent un balanç molt positiu, amb xifres similars a les històriques de l'any passat.

Els usuaris solen ser d'un perfil familiar provinents tant del centre d'Europa i els voltants com també nacionals, que busquen passar uns dies gaudint de la natura fent activitats a l'aire lliure.

L'objectiu del sector és allargar la temporada durant tot l'any amb propostes i activitats que siguin atractives per a tots els públics i adaptades a cada estació de l'any.

És el cas per exemple del càmping Sènia Cala Gogó que aposta per allargar la temporada amb la programació d'esdeveniments com el Festival Diverland, ambientat als anys 80 i 90, de l'Orquestra Di-Versiones per aquest cap de setmana.

El fenomen de passar les vacances en càmping ha anat en augment durant els dos últims anys i és un dels sectors que millor s'ha recuperat postpandèmia, ja que són una alternativa apta per a tota la família, que ofereixen un entorn immillorable al voltant de la natura amb activitats i espectacles aptes per a tots els públics i perfils.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia