II Trobades Cap Roig d'economia i reptes socials a Palafrugell

Palafrugell

Data: 12/04/2018

Intervé: Jordi Alberich, organitzador 

Palafrugell i la Fundació Bancària "la Caixa" han impulsat la segona Trobada Cap Roig  d'economia i reptes socials, que té lloc aquest dimecres i dijous. Ha estat el director general de la fundació el qui ha encetat unes jornades que enguany porten per títol "Perquè ningú es quedi pel camí", i que posen a debat com aconseguir que en una societat més oberta, competitiva, connectada i tecnològica es garanteixi una veritable igualtat d'oportunitats i uns mínims nivells de benestar pels col·lectius més amenaçats. 

Al llarg de dos dies es comptarà amb la presència d'una trentena d'experts de prestigi com el filòsof i periodista Josep Ramoneda, la catedràtica de la Universitat Pompeu Fabra Cristina Pujades o els economistes Miquel Puig i Modest Guinjoan. Les conferències s'agrupen en 7 blocs temàtics. 

Les jornades formen part del Pla Estratègic de la Fundació Bancària "la Caixa" 2016 - 2019 per situar a l'entitat com a un centre de diàleg i debat. Es van estrenar l'any passat amb la temàtica "El treball en temps de globalització i revolució tecnològica". Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia