La Costa Brava Centre preveu una bona ocupació per Setmana Santa

Baix Empordà

Data: 21/03/2019

INTERVÉ: Martí Sabrià, Gerent de Costa Brava Centre

El sector hoteler de la Costa Brava Centre es mostra optimista de cara a la Setmana Santa. Amb el meravellós clima amb el qual hem entrat a la primavera s'espera que el turisme es decanti més cap al mar que cap a la muntanya, per tant es preveu que la Costa Brava aconsegueixi pràcticament un ple absolut.

A més de la climatologia, un altre punt a favor és la posició al calendari. Enguany la Setmana Santa arriba tard, a inicis de la segona quinzena d'abril, el que provoca que faci temps que la gent no destina tres o quatre dies a marxar de casa. Això sumat al bon temps que per l'època de l'any pertoca anima a moltes famílies a triar la costa com el destí per passar el que seran les vacances prèvies a l'estiu.

Serà principalment un públic del país el que visitarà la costa gironina, en espera que a partir del Dilluns de Pasqua siguin els turistes europeus els que agafin el relleu.

La Costa Brava Centre espera així rebre un allau de visitants durant la Setmana Santa. Tot i que bona part de les reserves es faran en els propers dies, a darrera hora, es preveu que hi hagi una molt bona ocupació durant els dies pròpiament festius. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia