Polèmica per l'estat del pati de l'escola de Sant Feliu de Guíxols

L'estat en què es troba el pati de l'escola de Sant Feliu de Guíxols ha generat polèmica a causa de la pèrdua de l'espai verd que el distingia, ja que es troba en procés de remodelació amb la construcció d'un auditori amb grades, projecte que es va aprovar per ple.

El pati de l'escola de Sant Feliu de Guíxols ha aixecat polèmica a causa que ha perdut l'espai verd que el caracteritzava. El motiu és que actualment es troba en procés de remodelació sota un projecte que es va aprovar per ple, el qual preveu que hi hagi un auditori amb grades. Els bancs de les grades encara no s'han muntat i, per tant, dona la sensació d'abandonament. Es preveu que a finals d'abril, la bancada i la resta de mobiliari estiguin ja muntats i l'obra totalment acabada i funcional.

S'ha projectat una grada polivalent, que servirà tant per escoltar les actuacions que programi l'Escola de Música en el pati, com per convertir-la en una aula exterior. Els bancs seran modulables, i per tant es podran adaptar també per fer classes amb l'opció que es puguin fer servir com a taula.

El projecte també canvia de lloc l'entrada principal de l'Escola de Música, actualment s'ubica al Carrer Capmany i que passarà al Carrer Martí Casals sobre la riera coberta, el qual serà un espai totalment de vianants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia