La Bisbal reclama ajudes de la Generalitat per a la construcció del nou geriàtric

Després que l'anterior govern de la Bisbal d'Empordà renunciés a una subvenció de més de 6 milions d'euros per a la construcció de la nova residència geriàtrica municipal de la vila, ara, el nou equip de govern demana ajudes a la Generalitat per a la gestió i construcció d'aquest projecte.

L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà lamenta la renúncia de l'anterior govern a una subvenció europea dels fons Next Generation per a la construcció de la nova residència geriàtrica de la vila, i ara, reclama a la Generalitat de Catalunya les ajudes pertinents.

Així, els representants municipals han reclamat al conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, el compromís d'arreglar l'actual equipament, que és per llei, responsabilitat de la Generalitat.

A més, l'equip de govern també va convidar al conseller aquest passat mes de juliol a visitar l'actual equipament, que es troba amb diferents mancances estructurals, i ho veuen com a una de les prioritats de la ciutat a arreglar.

Per ara, s'està treballant per a dur a terme aquest objectiu i que finalment sigui factible per part del consistori.
Així, amb un cost total de més de 15 milions d'euros, l'equip de govern municipal recalca que una cosa és la bona voluntat de l'Ajuntament a l'hora de gestionar aquest projecte, però l'altre també és reclamar al mateix temps a la Generalitat, el que li pertoca a la ciutat i a la seva gent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia