Platja d'Aro estrenarà un túnel de llum per Nadal

Platja d'Aro aposta per sorprendre cada any amb la il·luminació nadalenca i aquest any es transforma el carrer Miramar en un túnel de llum. A partir del dissabte 1 de desembre i fins el 6 de gener cada vespre s'il·luminarà aquest carrer amb un espectacle de música i llum que sorprendrà als visitants. 

Inspirats en el carrer Larios de Málaga a Platja d'Aro s'està instal·lant un túnel amb milions de bombetes que programades i coordinades amb música oferiran un espectactacle musical de Nadal cada dia a partir de les 7 de la tarda. L'espectacle es repetirà cada mitja hora amb 6 repeticions durant el cap de setmana i 4 entre setmana.

Els tècnics estan ja muntant el túnel que ocupa 60 metres del carrer Miranar, just entre les galeries comercials. L'espectacle lluminós i musical s'estrenarà el dissabte 1 de desembre a les 7 de la tarda amb l'encesa de la il·luminació nadalenca del municipi.

Platja d'Aro fa 3 anys va fer ja una inversió de gairebé 300 mil euros per substituir una part important dels llums de Nadal i il·luminar noves zones del municipi. Es va renovar l'engalanat lluminós en 24 mil metres quadrats.

Aquesta és una de les novetats d'aquest Nadal a Platja d'Aro una nova atracció que sumada a la pista de gel del PP's Park vol atraure a molts visitants i que aprofitin la visita al municipi per fer les seves compres de Nadal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia