S'aixeca la moratòries per llicències d'habitatges d'ús turístic a Begur

Begur

Data: 01/04/2020

INTERVÉ: Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme

Des del passat mes de febrer Begur compta amb una ordenança per llicències d'habitatges d'ús turístic, que es va aprovar per unanimitat. Per això la setmana passada la junta de govern local va aixecar la suspensió de l'atorgament de llicències. 

La nova ordenança, que reuneix totes les qualitats que es demanen per sol·licitar la llicència,  afecta tots els habitatges del terme municipal que són cedits pel seu propietar a tercers, i a canvi de contraprestació econòmica, per a una estada de temporada en condicions d’immediata disponibilitat. En aquest sentit, es considera estada de temporada tota ocupació de l’habitatge per a un període de temps contin igual o inferior a 31 dies.

Un cop autoritzats, tots els habitatges comptaran amb una placa identificativa que s'haurà d'exhibir de forma visible a l'interior de l'immoble. Fins i tot els que ja tenien la llicència de forma prèvia a la moratòria hauran de tornar a entregar la documentació pertinent per tal de que se'ls faci entrega d'aquest element. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia