En marxa les obres de la nova zona d'acollida d'autocaravanes de Platja d'Aro

En marxa les obres de la nova zona d'acollida d'autocaravanes de Platja d'Aro. Es preveu que abans de Setmana Santa estigui tot enllestit. D'altra banda, l'Ajuntament està immers en altres actuacions d'urbanització com la creació del carrer de plataforma única de Ciutat de Palol o dotar de rampes tots els passos de vianants.

En aquest últim tram de mandat, molts municipis estan immersos en obres d'urbanització. És el cas de Platja d'Aro. De fet, només cal passejar pel centre per veure diferents actuacions que aquests dies afecten els carrers. L'Ajuntament sobretot treballa per millorar l'accessibilitat i és que molts carrers estan dissenyats pels cotxes i no pels vianants. En aquest sentit, el consistori aposta per a crear carrers de plataforma única en espais estrets amb impediments. És el cas de carrer Ciutat de Palol que ja han començat les obres. També s'estan posant rampes a tots els passos de vianants.

On també s'estan fent reparacions és a la parada de taxi, on eixamplen la zona perquè els vehicles hi puguin aparcar.

Pel que fa a la nova zona d'acollida d'autocaravanes ja comença a haver-hi moviments de terra en els terrenys situats al costat del supermercat Esclat. Es preveu que el servei entri en funcionament abans de Setmana Santa. L'espai tindrà una setantena de places, serà de pagament i els vehicles podran aparcar-hi un màxim de 48 hores. El cost serà de quasi 700.000 euros.

D'altra banda, també es preveu fer obres d'arranjament del camí de ronda de S'Agaró, la substitució de les balises i la realització d'una rampa més per fer-lo més accessible.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia