Comprar a Sant Feliu torna a tenir premi amb la campanya Guíxols Gaudeix

INTERVENEN: Núria Cucharero, regidora d'esdeveniments de ciutat // Eugènia Llinars, Sabateria i calçats Llinars // Alèxia Sánchez, presidenta de l'Associació Guíxols Comerç i Turisme

Comprar a Sant Feliu de Guíxols torna a tenir premi. Amb el lema: 'Surt, Compra, Guanya!' torna la campanya Guíxols Gaudeix, una iniciativa que va néixer la temporada d'estiu passada amb l'objectiu de reactivar l'economia local i circular després d'uns durs mesos marcats pel tancament provocat per la pandèmia.

La protagonista de la campanya és una butlleta en la qual s'hi ha d'aconseguir marcar els segells de 10 establiments diferents. Aquests s'aconseguiran comprant als comerços adherits amb un preu mínim de compra de 15 euros.

Com a novetat i amb la intenció que la campanya arribi encara a més gent que en l'edició anterior, als premis en format de vals de fins a 2.000 euros per a consumir en establiments comercials, restaurants i d'altres serveis que ofereix la ciutat, se li afegeixen deu vals més de 150 euros cadascun que se sortejaran un cop hagi finalitzat la campanya.

El Guíxols Gaudeix compta enguany amb més de 200 establiments adherits de tota la ciutat, que inicien la temporada amb bones previsions i esperant superar les xifres de vendes assolides l'estiu passat. Asseguren que aquesta iniciativa els ajuda i els funciona, i la valoren molt positivament.

Guíxols Gaudeix tindrà lloc durant tot l'estiu, des d'aquest dijous 1 de juliol, fins al dimarts 31 d'agost.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia