Garoinada sense precedents a Palafrugell

Intervé: Albert Gómez, regidor de promoció econòmica

La Garoinada de Palafrugell ha superat el seu rècord històric i ha   els 8.300 menús servits. L'èxit de la campanya gastronòmica ha estat fulgurant amb un 52% més de participants i augmentant el nombre de paquets venuts.

Aquest any s'han venut 8.325 menús, 2.840 més que l'any passat. Els paquets turístics, que inclouen nit d'hotel, esmorzar, menú i diverses activitats culturals i lúdiques, han passat dles 234 del 2018 als 361  d'enguany.

Les xifres han sorprès la organització que esperava una bona campanya per la que consideren bona feina que s'ha fet durant anys, però no arribar a aquests nivells d'èxit.

Alhora d'explicar els perquès d'aquesta xifra des de l'organització es fixen en tres motius. Un primer la climatologia. L'hivern ha estat suau amb molts dies de sol i temperatures que no han estat precisament gèlides la majoria de la temporada. Un segon la repercussió a les xarxes socials, cada cop més importants alhora de promocionar experiències i activitats turístiques i finalment el picar pedra de l'administració local i el sector durant anys per donar a conèixer la campanya.

Un dels elements més destacats de la campanya és que permet desestacionalitzar el turisme i posar el focus a Palafrugell en època de temporada baixa.

L'èxit de la campanya fa pensar que més empreses del sector es bolcaran en participar-hi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia