Adjudicades les obres de les rotondes d'Ullà i Torrent

Baix Empordà

Data: 30/10/2017

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres per fer una rotonda entre Ullà i la Tallada d'Empordà i una altra a l'accés del municipi de Torrent. La Generalitat destina un total de 968 mil euros a desenvolupar aquestes obres que han de servir per millora la seguretat viària i la fluïdesa de trànsit al Baix Empordà.

Pel que fa a les obres d'Ullà, aquestes costaran 655.000 i consistiran en la construcció d'una rotonda a la GI-632, entre Ullà i la Tallada d'Empordà. El projecte forma part del pla de millores a les carreteres del Baix Ter que està desenvolupant la Generalitat. Els treballs començaran aquest hivern i tindran una durada de 5 mesos.

El projecte pretén millorar la canalització del trànsit a la intersecció existent entre la carretera C-31, que va de Torroella de Montgrí a Ullà i Verges, amb la carretera GI-632, que forma l’accés des de la C-31 a Bellcaire d’Empordà i l’Escala. Segons dades recollides el trànsit existent a la carretera C-31 a Ullà és de gairebé 11 mil vehicles/dia i a la GI-632, a l’Escala, és de més de 6 mil vehicles/dia.

En l’encreuament, es construirà una rotonda de 56 metres de diàmetre, amb una calçada de 9 metres i 2 carrils. Les obres inclouen els moviments de terres, ferms i drenatges, la il·luminació de la rotonda, la senyalització horitzontal, vertical i d'orientació, l’abalisament i barreres de seguretat i la modificació de serveis afectats.

Pel que fa a les obres de Torrent el Departament de Territori i Sostenibilitat hi destina 313.000 euros. L’actuació consisteix en la construcció d’una rotonda que millorarà l’accés al municipi. Les obres també començaran aquest hivern i tenen un termini d’execució de 5 mesos. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia