A punt d’adjudicar-se la segona fase de construcció de l’Espai Medes

Intervé: Jordi Colomí, alcalde de l'Estartit

L’Estartit està a punt de veure sortir a la llum la licitació de la segona fase de les obres de l’Espai Medes. Els treballs inclouen la pavimentació i els acabats de la planta mirador amb els seus accessos, la construcció de l’ascensor, l’acabat de la vorera i el tancament de la façana  nord-oest, la que dona al port.

El pressupost de licitació de l’obra és de 813.000 euros i el termini d’execució són cinc mesos. L’estructura s’ha d’acabar abans del setembre ja que el 64% del pressupost de l’obra el proporcionen institucions externes.

Per aquesta fase, l’Ajuntament compta amb una subvenció de 350.000 euros del Pla de Foment. Per la seva part, l’Ajuntament de Torroella té pressupostats 640.000 euros al 2021 per la tercera fase, el que deixaria l’obra a punt de finalitzar de cara al 2022.

Una de les principals preocupacions a l’hora d’executar l’obra era la possiblitat de perjudicar la perspectiva de la façana marítima de l’Estartit. El principal objectiu de la construcció d’aquest edifici és fer un pas més en la desestacionalització de la localitat i aconseguir atraure turisme més enllà de la temporada d’estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia