Les exportacions a Colòmbia, Alemanya i el Japó centren l'Escola d'Estiu Jordi Comas

Palafrugell

Data: 14/06/2018

Intervenen: Ernest Plana, President de la FOEG; Albert Gómez, regidor de promoció econòmica - VÍDEO EN PROCÉS

Les empreses gironines exporten cada any per valor de més de 5.300 miliions d'euros. Una xifra que situa la venda exterior com un dels àmbits de creixement més rellevants per les empreses de la Demarcació. Conscients d'aquest potencial exterior la FOEG fa dos anys que aposta per centrar l'Escola d'Estiu Jordi Comas de Palafrugell en donar informació i eines per fer més fàcil aquest aterratge al mercat exterior.

Enguany la jornada s'ha centrat en tres països ben diferents però amb potencial exportador i podríem dir que poc aprofitats per les empreses de les Comarques Gironines. Colòmbia, Alemanya i Japó han centrat els actes de l'Escola d'Estiu. Tres països que van escollir especialment les persones participants de l'edició de l'any passat.

Col·laboració amb l'Ajuntament de Palafrugell

L'Escola d'Estiu Jordi Comas és una exitosa col·laboració entre la FOEG i l'Ajuntament de Palafrugell. Després de set anys la inicativa està plenament consolidada i el consistori hi ha apostat activament, i més des que es centra en un àmbit com és l'exportació. De fet, l'espai que acull l'Escola d'Estiu Jordi Comas és el lligam entre el passat, el present i el futur.

Després dels parlaments inaugurals hi ha hagut tres tallers seguits per conèixer quatre consells de com fer negocis a cada un dels tres països protagonistes amb persones que hi estan vinculades.

També s'ha fet un reconeixement a les empreses participants als tallers educatius de la FOEG i s'han compartit experiències de les companyies adherides.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia