Platja d'Aro comptarà amb un pàrquing exclusiu d'autocaravanes

En els últims anys, el perfil del viatger que es desplaça d’un lloc a un altre amb caravanes o autocaravanes ha anat en augment. De fet, a la localitat de Castell-Platja d’Aro és una estampa habitual veure aquests vehicles aparcats en diversos carrers, convertint així la via pública en un punt d’acampada. Per tal de donar resposta a les seves necessitats, l’Ajuntament s’ha compromès a tirar endavant la construcció d’un aparcament de caravanes i autocaravanes, que estigui habilitat tot l’any, i amb l’objectiu que els seus usuaris hi puguin pernoctar.

El pàrquing estarà situat darrere del supermercat Esclat, al cantó de la benzinera, i comptarà amb tots els subministres essencials per poder-hi fer vida sobre les dues rodes, tals com el cablejat de llum, aigua i serveis residuals. L’espai també estarà vigilat durant les 24 hores del dia.

Sobre la taula, ja hi ha una idea del projecte. Aquest estarà tancat perimetralment, estaran permesos els animals de companyia i les tarifes variaran segons la temporada. Pel que fa a la convivència amb els altres usuaris, hi haurà marcades unes hores d’entrada i sortida, així com unes hores de silenci per tal de poder descansar correctament.

Actualment el projecte és només una promesa de l’Ajuntament, que preveu treure’l a concurs per tal que una empresa externa gestioni el futur pàrquing d’autocaravanes. La voluntat del consistori és que el pròxim estiu hi puguin estacionar els primers vehicles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia