Acaben les obres de pavimentació del port de Sant Feliu

Acabades les obres de millora del ferm del vial del port de Sant Feliu de Guíxols. Les darreres dues setmanes s'han estat executant de obres de arranjar el paviment de l'accés a la dàrsena esportiva del port de Sant Feliu de Guíxols. El gran volum de trànsit rodat que pateix aquesta zona del port ganxó havia provocat que el vial presentés desperfectes que només es podien solventar amb la pavimentació del tot el tram. Porta de la Generalitat amb una inversió de 42.000 euros ha executat les obres del vial que transcorre paral·lel al dic de recer del moll de Sant Feliu i que, a més, dona accés rodat a la zona dels amarradors on se'n acullen més de 400 i també al final del dic, on es troba la balisa d'estribord de la bocana del port.

Paral·lelament Ports de la Generalitat també a Sant Feliu està ultimant els detalls de les obres del moll del Fortí que segons les previsions s'haurien d'acabar aquesta setmana. Les obres que han pujat 390.000 euros s'han portat a terme en dues fases. Primer es van enllestir els enderrocs de bona part dels paviments al moll del Fortí i es van renovar les canalitzacions per instal·lar les noves línies de serveis d'aigua, electricitat i enllumenat, així com una xarxa d'hidrants. També s'ha renovat l'enllumenat públic de la zona en obres amb tecnologia LED. I els treballaros van continuar amb la millora dels paviments de diverses tipologies per diferenciar l'espai. Es preveuen incorporar zones enjardinades i mobiliari urbà.

Les obres han solucionat problemes de mobilitat a l'espai amb millora dels accessos i la connexió del turó del Fortí amb el Museu de Salvament Marítim. L’actuació preveu ordenar els recorreguts del turó com a espais d’interès arqueològic, històric i paisatgístic per integrar millor aquest museu amb l’entorn. A més, s’està fent la millora dels accessos entre el turó i el port amb espais terrassats i escales per als visitants. Per altra banda els Pilons del moll antic també es posen en valor com a elements històrics del port, i quedaran incorporats en un espai dins dels passeig. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia