Primers remenaments de terra per construir el nou pavelló de Torroella

Intervé: Jordi Colomí, regidor d'urbanisme

Han començat els treballs preliminars per la construcció del nou pavelló de Torroella de Montgrí. Les obres de la nova zona esportiva municipal estan en marxa i ja es veu remenament de terres a l'entorn del camp de futbol.

Per qüestions tècnics s'ha decidit començar pel nou pavelló, perquè és l'obra que tardarà més temps a executar-se i per tant l'Ajuntament considera que com més aviat comenci, millor.

L'obra més important de la legislatura

La nova zona esportiva és una de les obres més importants i esperades d'aquesta legislatura i u n espai de creixement urbà ja previst el 2010. Els terrenys on s'ubica són just darrere l'actual camp de futbol, allà on ara hi ha un descampat i el 'bike park'. S'hi preveu construir un nou pavelló i un nou camp de futbol.

El nou pavelló és l'obra de més envergadura amb 1,5 milions d'euros de pressupost i un termini d'execució d'uns 9 mesos, el camp de futbol costa uns 600.000 euros i serà més ràpid de construir. Ambdues obres està previst que comencin a l'abril-maig.

El moviment de terres i urbanització que s'estan fent actualment han estat adjudicades a Rubau Tarrés per poc menys de 800.000 euros. A més del camp de futbol i el pavelló, també s'ha de construir un nou vial que permeti accedir a aquestes dues instal·lacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia