El Grup Costa Brava Centre preveu un 60% d'ocupació durant el pont de desembre

Baix Empordà

Data: 02/12/2022

Previsions optimistes de cara el pont de desembre. El Grup Costa Brava Centre preveu un 60% d'ocupació durant el pont de desembre. Ara per ara hi ha un 40% d'establiments oberts i esperen rebre sobretot turistes de proximitat. Pel que fa a la restauració ja estan rebent reserves per sopars de Nadal i es preveu que es recuperin xifres prepandèmiques.

S'acosta el pont de la puríssima i la Constitució i els restauradors i hotelers es preparen per rebre els turistes que decideixen passar aquests dies festius a la comarca. El Grup Costa Brava Centre preveu un 60% d'ocupació durant el pont de desembre, tot i les últimes nevades al Pirineu.
 

La temporada preveiem que anirà bé. Sí que és cert que alguns establiments ja han tancat portes i no tornen a obrir fins a Setmana Santa, però els establiments que estan oberts en previsió del pont de la puríssima i la Constitució creiem que podríem preveure un 60% d'ocupació en els allotjaments. Pel que fa a la restauració anirà força bé perquè hi ha pocs establiments oberts i els que hi ha, treballaran força bé, especialment perquè tenim segones residencies

Ara per ara hi ha un 40% d'establiments oberts i d'altres que tenen previst obrir per les festes de Nadal. De fet, els establiments de la Costa Brava ja estan rebent reserves pels sopars de Nadal. Aquest any es preveu que es recuperin xifres prepandèmiques.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia