Niño Becerra i Carme Ruscalleda, estrelles del II Congrés d'Emprenedoria Alta Mar

Calonge i Sant Antoni

Data: 29/11/2019

Intervenen: Santiago Niño Becerra, economista / Carme Ruscalleda, xef

El popular economista Santiago Niño Becerra i la xef Michelin Carme Ruscalleda han estat els convidats estrella del II Congrés d'Emprenedoria Alta Mar de Calonge i Sant Antoni, que durant dues jornades ha aplegat centenars d'emprenedors i empresaris d'arreu de la demarcació per parlar d'innovació, un dels motors essencials per la creació i el creixent empresarial. 

Niño Becerra va aplegar prop de  500 persones a la conferència magistral que va protagonitzar dijous al vespre, en què va analitzar les tendències econòmiques i l'economia local davant del canvi de model econòmic. El mediàtic economista també va reflexionar sobre el concepte d'emprenedor, que considera que no ha canviat al llarg dels anys com sí que ho ha fet el context social, econòmic i tecnològic. 

Divendres, jornada dedicada a les dones empresàries i directives, l'atenció mediàtica ha estat per Carme Ruscalleda, xef i empresària amb set estrelles Michelin que ha abordat la qüestió de la cultura culinària del territori com a factor inspirador, original i motor econòmic. 

El tancament del II Congrés d'Emprenedoria Altamar ha estat a càrrec d’Eulàlia Puig, presidenta de l’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà, i de Quim Gudayol, director del viver d’empreses Alta Mar.

En total, 150 persones han participat en les dues jornades i des de l'organització ho valoren com un èxit que els situa, diuen, com un referent entre els emprenedors de comarques gironines. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia