Guies turístics d'arreu de Catalunya descobreixen Calonge i Sant Antoni

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha organitzat una trobada de guies turístics d'arreu de Catalunya. L'objectiu d'aquesta acció és promocionar el municipi d'una manera diferent: donant-lo a conèixer a guies de tot el territori per tal que descobreixin les seves peculiaritats i l'incloguin en el catàleg de les seves visites.

Una seixantena de guies turístics d'arreu de Catalunya s'han posat a la pell dels seus clients i ho han fet a Calonge i Sant Antoni, aprofitant l'activitat que ha organitzat l'Ajuntament per promocionar el municipi.Aquesta jornada, que al final s'ha convertit en dues per l'èxit de guies que s'hi han inscrit, va néixer amb un objectiu clar: que aquests guies descobreixin les peculiaritats de Calonge i Sant Antoni i l'incloguin així a les seves rutes.

El que se'ls ha ofert en aquestes jornades ha estat començar el dia amb una visita i esmorzar al Mas Pijoan, una excursió en bicicleta i en carro per les vinyes de Calonge. Posteriorment, s'han desplaçat fins a Sant Antoni per gaudir de la costa i d'una part del camí de ronda. Han dinat en un dels restaurants que estan a tocar de mar, i han clos la jornada visitant el nucli antic del municipi, aprofitant per conèixer les llibreries del Poble de Llibres i indrets com el Castell de Calonge.

Tot i que hi han participat seixanta persones, repartides en dos grups entre dijous i divendres, se'n van apuntar gairebé noranta. Vist l'èxit d'aquests dos dies de promoció turística amb els guies d'aquest sector, l'Ajuntament ja confirma que l'any vinent es tornaran a celebrar per poder acollir a més interessats que no hagin pogut formar part d'aquesta primera edició de la trobada 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia