La FOEG acosta el món de l'empresa a alumnes de primària

Intervenen: Josep Maria Pla, Càmping Les Medes / Jan i Ivet, alumnes de 6è

La patronal FOEG impulsa per tercer any consecutiu el programa "Jo de gran vull ser com tu". Quan acabi el curs 700 alumnes d'una vintena d'escoles de les comarques gironines hauran visitat diverses empreses per conèixer la figura de l'empresari i diversos model de negoci exitosos.

Aquest és el cas del Càmping Les Medes de L'Estartit, que aquest dimecres ha rebut la visita dels alumnes de 6è de primària de l'Escola de Sant Esteve Guialbes, municipi de Vilademuls, al Pla de l'Estany

Els nois de Sant Esteve de Guialbes han conegut de prop el Càmping Les Medes, com a cas de negoci familiar des de fa més de trenta anys en constant evolució. L'establiment va adoptar un innovador sistema de gestió ambiental l'any 2000 i des de l'any passat va annexionar als seus serveis el centre de submarinisme Aquàtica. Prèviament a l'excursió a L'Estartit, els alumnes havien fet xerrades sobre empresa a les escoles.

Al Baix Empordà en concret són cinc les escoles que participen al "Jo de gran vull ser com tu" i tres les empreses que han explicat a nens de sisè de primària què significa ser empresari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia