Les entitats de Palamós tindran la seva sala polivalent a centre

Les entitats de Palamós tindran la seva sala polivalent a centre
Palamós

Data: 14/02/2019


Aquesta setmana s'han iniciat les feines de redistribució dels espais interiors del local municipal de les galeries Carme, ubicat en el primer pis de l'edifici situat al carrer de Dídac Garrell i Tauler, 10, en ple centre del municipi. El projecte ha estat elaborat pels Serveis Tècnics de l'Ajuntament de Palamós i té com a objectiu convertir aquest equipament de 500 m2, en el gran espai municipal polivalent destinat a les entitats del municipi. Aquest equipament va ser remodelat l'any 2015 i fins ara acollia principalment un sala d'exposicions i d'actes, i dues sales independents i diàfanes.
Malgrat l'espai i la ubicació, la seva distribució i concepció no permetia un ús plenament polivalent i independent. El nou projecte que ara s'executa està pensat per donar la màxima polivalència a l'espai que podrà acollir diverses activitats al mateix temps. D'aquesta manera es crearà una gran sala d'actes amb cabuda de fins a 300 persones, que si es requereix, es podrà dividir en dos espais diferenciats mitjançant una manpara. Aquesta sala estarà equipada amb tarima, cadires i taules, així com d'equips de projecció i megafonia. A banda també s'inclou la ubicació d'una sala de reunions i dos despatxos, així com un magatzem i lavabos. Les obres permetran la instal·lació íntegra de nous tancaments exteriors així com la renovació d'equipaments com ara la climatització de l'espai.

Espai de referència de les associacions

Aquestes noves dependències també seran seu de les àrees municipals que tenen més contacte amb les entitats locals, en aquest cas Ciutadania, Participació, Joventut i Ciutat Educadora. L'objectiu és el de convertir aquest equipament en un espai de referència de les associacions palamosines, punt de trobada d'aquestes, on realitzar activitats però també on proposar i generar iniciatives. Les obres de redistribució dels espais interiors del local municipal de les galeries Carme han estat adjudicades a l'empresa Comsa Service Facility Management SAU, per 107.869 euros, i el termini d'execució d'aquest projecte és de quatre mesos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia