El Club Med 2 és el primer de 12 creuers en un mes a Palamós

Palamós

Data: 27/04/2018

Aquest divendres ha fet escala al port de Palamós el vaixell Club Med 2. Arribava gairebé 2 mesos després de l'escala inaugural que va fer el creuer Saga Sapphire. Amb aquest creuer s'enceten unes setmanes frenètiques de moviment de creuers al port de Palamós, de fer el mes de maig n'arribaran 11, sent el mes amb més creuers d'aquesta temporada que ha començat.

El vaixell
El creuer de 187 metres d'eslora i amb bandera de les illes franceses del Pacífic Wallis i Futuna portava 185 passatgers, la majoria francesos. Ha arribat a quarts de 8 procedent del port de Barcelona i segueix el seu recorregut cap a Niça. És un veler de 5 pals i 2.000 metres quadrats que ofereix moltes comoditats als passatgers com spa, 2 restaurants, 4 bars, i 10 suites.

12 creuers en 1 mes com a revulsiu turístic
Dilluns que ve arriba el tercer creuer de la temporada, el Seabourn Quest. El mes de maig es registrarà una intensa activitat, sobretot de l'11 al 15 quan hi haurà l'arribada consecutiva de diversos vaixells i el dia 21 que hi haurà doble escala de creuers.

No és fins a Sant Joan quan el sector turístic dóna per encetada la temporads alta i l'arribada d'aquests creuers ara a la primavera és molt beneficiós a l'espera que arribi el boom turístic d'estrangers i nacionals amb segona residència a la Costa Brava. Els comerços i restaurants s'emporten un pessic del consum de milers de creueristes que visiten Palamós on hi fan parada o els municipis de l'Empordà on hi fan excursions.

Any de rècords
Aquest 2018 el port de Palamós registrarà un nou rècord absolut en nombre de passatgers i escales, se'n preveuen 49 que portaran 47 mil turistes per mar fins a la Costa Brava Centre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia