S'invertiran 751.000 euros en millorar el sanejament de Sant Feliu de Guíxols

L’Agència Catalana de l’Aigua i el Consorci de la Costa Brava han signat diversos convenis que preveuen la millora del sanejament de les aigües residuals de la demarcació de Girona per valor de 2'1 milions d'euros. Al Baix Empordà, se'n beneficiarà Sant Feliu de Guíxols, ja que un dels acords impulsarà la reforma de l'estació de bombament ganxona dins del sistema de sanejament de Castell-Platja d'Aro, amb una inversió prevista propera als 751.000 euros

 Aquest sistema de sanejament, que depura les aigües residuals de Castell - Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro, es va activar l'any 1983 i disposa d’una depuradora biològica amb tractament terciari amb una capacitat de 35.000 m3/dia, equivalent a una població de 175.000 habitants. A més de la depuradora, aquest sistema compta amb una xarxa de col·lectors de prop de 14 quilòmetres. Els treballs previstos en aquest conveni serviran per millorar el transport de les aigües residuals generades a Sant Feliu de Guíxols cap a la depuradora de Castell - Platja d’Aro. L’aigua, degudament depurada, s’aporta al mar, amb la qual cosa es contribueix al bon estat de les aigües litorals.

Els cinc convenis que s'han signat entre l'ACA i el Consorci de la Costa Brava contemplen també actuacions a Roses i a Empuriabrava i preveuen l'impuls de la redacció de dos projectes constructius a Blanes i Lloret. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia