Palamós ja compta amb servei de cotxe elèctric compartit

Palamós

Data: 18/11/2022

Palamós ja compta amb servei de cotxe elèctric compartit. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament i Som Mobilitat per fomentar la mobilitat sostenible al municipi. Mitjançant l'app de la cooperativa es podrà llogar els caps de setmana i durant les tardes de dilluns a divendres. El vehicle estarà estacionat al carrer Mercè.

Aquest és el cotxe elèctric que els veïns i veïnes de Palamós podran utilitzar per a ús particular. Una alternativa al cotxe privat que l'Ajuntament i la cooperativa Som Mobilitat han presentat amb l'objectiu de fomentar la mobilitat sostenible. El vehicle estarà estacionat al carrer de la Mercè, just darrere de la Biblioteca Municipal, dotat amb equip de càrrega elèctrica. El cotxe es podrà utilitzar a partir de les quatre de la tarda i fins a les dues de la matinada de dilluns a divendres, ja que al matí en faran ús els serveis del consistori. Els caps de setmana restarà a disposició dels usuaris durant tot el dia.

Les persones interessades a fer servir el cotxe s'hauran de fer sòcies de la cooperativa Som Mobilitat, encarregada de gestionar el servei, i caldrà fer una aportació única de 10 euros i descarregar-se l'APP per poder llogar el vehicle. Les tarifes del servei van en funció de la quantitat d'hores que es reservi. L'autonomia màxima del vehicle és d'uns 250 quilòmetres.

El dilluns 21 de novembre a partir de les 18 h la Biblioteca Municipal acollirà sessions informatives del servei adreçades a totes les persones interessades a conèixer el funcionament d'aquesta iniciativa. Palamós no és l'únic municipi que compta amb un servei similar a aquest, per exemple, Som Mobilitat també ha posat a disposició d'un vehicle elèctric compartit a Sant Feliu de Guíxols i també ho farà a Calonge en aquest cas amb col·laboració amb una cooperativa d'habitatge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia