Els treballadors de Suntransfers desconvoquen la vaga

Torroella de Montgrí

Data: 26/11/2019

Després de 35 dies de protestes els treballadors en vaga de l’empresa Suntransfers de Torroella de Montgrí han decidit aturar la vaga. Consideren que l’empresa transnacional de transfers “ha buidat de sentit la protesta” al haver realitzat noves contractacions durant el període de vaga els acusa d’haver “promogut l’esquirolatge” fent que els seus managers i encarregats assumissin les seves tasques.
 
La vaga de la plantilla de Suntransfers es va iniciar el 17 d’octubre amb un seguiment d’una trentena de treballadors per denunciar l'acomiadament de tres treballadors, un dels quals era delegat sindicat de la CNT; i reclamar un nou conveni col·lectiu per l'empresa.
 
Davant de la manca d’entesa entre les dues parts, el conflicte es trasllada ara al terreny jurídic perquè es resolgui si l’acomiadament es pot declarar nul tal i com demanen els treballadors.
 
L’empresa, per la seva banda, sempre ha defensat que els acomiadaments es van produir per causes estrictament disciplinàries.
 
Suntransfers és una companyia transnacional del sector dels VTC que es dedica a fer 'transfers' des dels aeroports, ports, o centres vacacionals de diferents països europeus.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia