El Pla de desescalada no convenç el sector hoteler i de la restauració

Baix Empordà

Data: 18/11/2020

El Grup Costa Brava Centre veu poc marge perquè els establiments puguin obrir amb les limitacions i el confinament perimetral municipal


El Gremi d'Hotelers i Restauradors Costa Brava Centre veu poc marge en la desescalada perquè els establiments adherits puguin obrir i calcula que una part important ja ni ho faran i s'esperaran el 2021.

La filtració del pla de desescalada no convenç a un sector que veu inviable quadrar la caixa amb amb la limitació d'un 30% de la restauració i la impossibilitat de fer sopars.

Si la limitació de l'espai limita les possibilitats de cobrir despeses, encara ho fa més el confinament municipal i comarcal que s'allargarà ben bé fins nadal, segons l'esborrany del Govern.

El Gremi d'Hotelers i Restauradors Costa Brava Centre creu que el pla deixa poc marge per obrir i assegura que diversos dels seus associats ja donen aquest tram final de 2020 per perdut.

Des del Gremi demanen claredat en els plans de desescalada, que pensin en els diferents condicionats que tenen els negocis i que les mesures es comuniquin amb transparència i antel·lació sense canvis sobtats d'última hora.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia