La Xarxa de Municipis Indians escull nova junta directiva

La Xarxa de Municipis Indians escull nova junta directiva
Begur

Data: 07/09/2019

INTERVÉ: Antonia Pulido, presidenta de la Xarxa de Municipis Indians

La Xarxa de Municipis Indians ja té nova presidenta. Àntonia Pulido, regidora a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i primera tinent d'alcalde, ha estat escollida aquest divendres a Begur, coincidint amb la 16a Fira d'Indians, en l'Assemblea que han realitzat per decidir nova junta directiva.

La Xarxa de Municipis Indians és una associació formada per municipis catalans que comparteixen un passat comú de relacions històriques amb el continent americà i que va nèixer amb la finalitat d'investigar, identificar i difondre el patrimoni dels indians a Catalunya, així com per ajudar a contribuir a la recuperació, conservació i difusió del llegat indià dels municipis que integren la Xarxa.

El creixement en aquests darrers tres anys sota la presidencia d'Albert Robert ha estat notable, amb l'adhesió de 9 municipis, passant així de ser 9 a 18. 

Ara la Xarxa de Municipis Indians té la mirada posada a Europa. Estan treballant en un fòrum per tal d'aconseguir una xarxa europea de patrimoni indià. 

Tot i que el més reconegut és el de Begur, al Baix Empordà hi ha altres municipis que també en formen part d'aquesta xarxa, com Palafrugell, Calonge i Sant Antoni. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia