El pàrquing central de la plaça Europa comença un rentat de cara

Rentat de cara al pàrquing de la Plaça d'Europa de Platja d'Aro. Els treballs ja s'han iniciat i preveuen un canvi radical de l'espai. Serà molt més modern, sostenible i tecnològic. La primera de les fases finalitzarà abans d'estiu i la segona començarà quan acabi la temporada turística.

Han començat més tard del previst a causa de la crisi de subministrament, però ja es pot dir que les obres de la plaça d'Europa de Platja d'Aro estan en marxa. Aquest petit contratemps ha obligat a canviar el calendari al consistori platjarenc. La idea principal era realitzar els treballs sense aturades. Finalment es portarà a terme en dues fases. 

En la primera, que ja s'està executant i es clourà abans de l'estiu, s'estan canviant les entrades i sortides per assolir major fluïdesa circulatòria. La que estava situada a l'Avinguda Doctor Fleming quedarà anul·lada i les que fins ara tenien una única funció d'entrada o de sortida, es doblaran.

La segona fase i última fase s'iniciarà a partir del 15 de setembre, quan hagi finalitzat la temporada d'estiu.

Més enllà del canvi estètic i la modernització de l'espai, els treballs suposaran un gran avanç tecnològic que facilitarà l'experiència als usuaris del pàrquing SABA.

Amb les intervencions també es busca que l'aparcament sigui el màxim sostenible possible. En aquest sentit, s'hi instal·laran 8 places de càrrega per a vehicles elèctrics i una gàbia per a bicicletes.

El cost total de la reforma és d'1,85 milions d'euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia