El pont del 12 d'octubre omple Platja d'Aro de visitants

Tot i que som a mitjans d'octubre, les imatges que s'han vist a la Costa Brava Centre aquest cap de setmana han estat semblants a les de l'estiu. El pont de quatre dies ha fet que les terrasses dels restaurants hagin estat pràcticament plenes i les bones temperatures han fet que la població encara s'acostés a la platja. Una bona afluència de visitants durant aquest cap de setmana llarg on comerciants i sobretot restauradors com els de Platja d'Aro en fan un bon balanç.

El bon temps i el pont del 12 d'octubre han fet que la Costa Brava centre llueixi pràcticament com si fos estiu. Els carrers s'han omplert de gent durant el cap de setmana, però també dijous i divendres on alguns afortuntats han pogut fer festa. Això s'ha vist també als interiors de les botigues, però sobretot a les terrasses de bars i restaurants. 

Pel que fa a la restauració, molts establiments han marxat satisfets del pont per la bona ocupació des de dimecres a la nit, però sobretot amb el nombre de reserves a partir de dijous. 

Pel que fa als visitants, principalment gent dels voltants i de Barcelona que ha vingut a passar el pont a la comarca. Respecte al turisme estranger, el nombre és inferior si el comparem amb setembre. 

I de la mateixa manera que molts han vingut a passar el pont aquí, gent de la comarca que ha tingut festa ha aprofitat per marxar algun dia. 

Altres, s'han hagut de quedar per aquí i han notat que hi havia més gent que un cap de setmana normal d'octubre. 

Després d'aquest cap de setmana llarg, la següent data marcada al calendari és el pont del 6 i 8 de desembre. Aquests seran els últims dies festius abans de les vacances de Nadal, on comerç i restauració esperen tornar a augmentar l'afluència de visitants. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia