El càmping interpals de Pals ja està preparat amb totes les mesures preventives pel covid

Data: 03/07/2020

Quan aquest càmping va obrir fa 60 anys se li va expedir un certificat d'una àrea governamental dedicada a les infeccions i epidèmies. SIs dècades després torna a necessitar un certificat homologat per decretar que és un lloc segur  per la salut. 
La pandèmia de coronavirus ha trastocat la vida dels càmpings de les Comarques Gironines que s'han hagut d'adaptar a les mesures de prevenció de la Covid-19 no només per frenar la pandèmia sinó també per donar confiança a la clientela. 
Un exmeple és el càmping Interpals de Pals, que ha parcel·Lat zones comunes, posat hidrogels per tot el recinte i limitat l'aformant de les seves instal·Lacions entre d'altres mesures. 
 
La pandèmia de coronavirus ha arribat en aquest establiment turístic de Pals en ple aniverasari dels seus 60 anys. Obert i ja amb clientela gaudint de les seves vacances intentaran celebrar com puguin una efemèride que els situa com un dels establiments importants de la Costa Brava 

L'empresariat turístic i el Govern són conscients que la confiança serà clau per atraure clientela i començar la recuperació d'un sector molt tocat per la crisi del coroanvirus. Per això s'afanyen no només a tenir les mesures i protocols de seguretat a punt sinó també en acreditar-ho de forma independent a través de certificats 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia