Sant Feliu té previst municipalitzar tots els aparcaments i zones blaves

Aquest 2024 Sant Feliu de Guíxols municipalitzarà la gestió de tots els aparcaments i zones blaves contractant a persones amb necessitats especials. A més, el consistori preveu construir una altra bossa amb 330 places d'aparcament més a l'entrada del poble pel 2025.

A principis de 2024, l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té previst municipalitzar tots els aparcaments i zones blaves del municipi amb un cost total de 750.000 euros, i contractar a persones amb necessitats especials de l'empresa Tramuntana, perquè s'encarreguin de la vigilància de les places, i que el consistori ja hi invertia 380.000 euros pels serveis de jardineria. Amb tot, aquest pròxim any Sant Feliu destinarà un total d'1,1 milions d'euros a empreses socials.

A més, la gestió directa del servei d'aparcaments permetrà que l'Ajuntament pugui oferir preus especials dels aparcaments i la zona blava. D'aquesta manera els clients que comprin en comerços del municipi podran aparcar mitja hora de forma gratuïta, entre altres avantatges.

Per altra banda, amb aquest nou model de gestió, Sant Feliu també podrà fer una adequació per a les millores en aparcaments.

Amb tot, el 2025, doncs, el consistori  té la intenció d'arrencar les obres de construcció d'un nou aparcament públic amb 330 places a l'entrada de Sant Feliu, que se sumaran a les 220 que ja hi ha al darrere de l'estació de busos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia